MLS Football Jersey

Arsenal on hävinnyt kolmella viimeisimmällä Bayern Münchenin-vierailullaan

Arsenal teki katkeran pettymyksen Mestarien liigasta, kun se hävisi Bayern Münchenille euforisissa tunnelmissa Allianz Arenalla.

Joshua Kimmichin voimakas 63. minuutin pääpallo Raphael Guerreiron poikittaissyötöstä riitti lähettämään saksalaiset välieriin 3-2-tuloksella sen jälkeen, kun joukkueet olivat pelanneet alkulohkossa Lontoossa 2-2-tasapelin.

Vaikka Arsenal oli jäänyt kiinni Emirates-stadionilla, se oli luottavainen jatkoonpääsyn suhteen Halvat FC Bayern Munich pelipaidat joukkueeseen, jolla oli ollut huono kotimaan kausi ja joka oli ilman avainpelaajia Serge Gnabrya ja Kingsley Comania loukkaantumisten vuoksi.

Arsenalin omistajan Stan Kroenkenin seuraamassa tiukassa ja häilyvässä toisessa erässä Gabriel Martinellilla oli Gunnersin ensimmäisen puoliajan paras tilaisuus, mutta hän laukoi suoraan Manuel Neuerin ohi sen jälkeen, kun Jamal Musiala oli pakottanut David Rayan toisessa päässä torjumaan täydellä voimalla.

Kun Harry Kane sai vain yhdeksän kosketusta avausviisiminuuttisen aikana, Neuer joutui toiseen torjuntaan Martin Odegaardin harhauttaman yrityksen takia, jonka jälkeen Bayern Münchenin pitkäaikainen maalivahti joutui rimpuilemaan linjansa yli.

Kun molemmilla joukkueilla oli niin paljon pelissä, oli ehkä ymmärrettävää, että mahdollisuudet olivat vähissä, mutta toisella puoliajalla tilanne oli vilkkaampi, kun Leon Goretzka ohjasi pallon tolppaan, ennen kuin Guerreiron jatkoerän Raya torjui tolpan kautta.

Kimmichin hyökkäyspäänsyöttö osoittautui kuitenkin ratkaisevaksi ja varmisti, että Arsenalin odotus Mestarien liigan voittamisesta ensimmäistä kertaa jatkuu.

Bayern kohtaa välierissä Real Madridin sen jälkeen, kun ennätyksellinen 14-kertainen voittaja pudotti Manchester Cityn rangaistuspotkukilpailussa.

“Kausi on ollut meille vaikea”, sanoi Englannin kapteeni Kane, joka teki maalin ensimmäisessä osaottelussa Emirates Stadiumilla.

“Välieriin pääseminen on meille hieno saavutus, ja voimme nauttia siitä. Täällä odotetaan, että yritämme voittaa Mestarien liigan.”

Vahingollinen viikko Arsenalille

Arsenal on hävinnyt kolmella viimeisimmällä Bayern Münchenin-vierailullaan


Halvat Jalkapallo

Siinä missä Bayern Münchenin pelaajat juhlivat loppuvihellyksen jälkeen riemuitsevien faniensa edessä, Arsenalin pelaajat näyttivät lannistuneilta muutaman vahingollisen päivän jälkeen.

Mahdollisesta Valioliigan ja Mestarien liigan tuplasta on puhuttu, mutta kun Arsenal pelipaidat on nyt ulkona Euroopasta, sen on ryhmittäydyttävä nopeasti ja pidettävä itsensä mukana kotimaan mestaruuden metsästyksessä.

Arsenal pelaa lauantaina Wolvesin vieraana, eikä sillä ole varaa pudottaa enää yhtään pistettä sen jälkeen, kun se on menettänyt paikkansa sarjataulukon kärjessä Manchester Citylle hävittyään kotonaan Aston Villalle.

Tämä tulos ja keskiviikkona Saksassa kärsitty tappio johtavat väistämättä vertailuun viime kauteen, jolloin Arsenal menetti ratkaisevia pisteitä alkukaudella ja jäi lopulta tyhjin käsin aloitettuaan huhtikuun kahdeksan pisteen johtoasemassa.

Arsenalin kausi ei ole vielä läheskään ohi, mutta sen on jätettävä tämä pettymys Euroopan-pudotuksesta taakseen – tasapelissä se oli Bayern Müncheniä vastaan 180 minuutista vain kuusi minuuttia johdossa.

“Meidän on kestettävä kipu tänä iltana ja noustava huomenna ylös ja tultava sisään samalla asenteella kuin täällä”, Arsenal-pomo Mikel Arteta sanoi jälkeenpäin.

“Tänään meillä oli hallinnan hetkiä, mutta se kipinä boksin ympärillä on se, mitä tarvitaan voiton saamiseksi.

“Nyt on aika pysyä pelaajien lähellä ja tukea heitä, sillä he ovat ne, jotka ovat vieneet meidät tälle matkalle.”

Bayern osoittaa sisua
Kun Bayer Leverkusen kääri viikonloppuna Bundesliigan mestaruuden viidellä ottelulla, Bayern Münchenin kausi lepäsi tämän ottelun varassa.

Heillä oli valtavat paineet lepyttää fanejaan tarjoamalla muistettava Mestarien liigan ilta.

Esitys ei ollut läheskään paras mahdollinen, mutta Thomas Tuchelin joukkue kaivautui syvältä päästäkseen välieriin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2020.

Bayern on jo ilmoittanut, että Tuchel jättää seuran kauden päätteeksi, ja korvaajaa etsitään nyt vajaan kotimaan kauden jälkeen.

Tuchelilla ei kuitenkaan ole puutetta tarjouksista, sillä hän on päässyt Mestarien liigan välieriin kolmessa eri seurassa – Paris St-Germainissa (2020, jolloin he olivat toiseksi sijoittuneet), Chelseassa (2021, jolloin he voittivat sen) ja nyt Bayern Münchenissä (2024).

“Se oli shakkipeliä ensimmäisellä puoliajalla. Kukaan ei halunnut tehdä ensimmäistäkään virhettä”, Tuchel sanoi.

“Kannustimme joukkuetta puoliajalla näyttämään hieman enemmän persoonallisuutta, hieman enemmän rohkeutta. Olimme sujuvampia ja pelasimme fantastisen toisen puoliajan. Ansaitsimme voiton.”

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Previous post "2024 Sports Health Summit Forum e Beijian New Product Conference", realizada em Pequim
Next post Política abrangente, anti -câncer científico!Esta atividade clínica livre saudável é realmente íntima
MLS Football Jersey